Vår story

CaPiCa drivs av tre drivna entreprenörer som alla har lång erfarenhet av att utbilda och utveckla detaljhandeln. En bransch som vi verkligen brinner för. Vi älskar nya utmaningar, nya spännande affärsmodeller och vi tankar energi genom att följa människors och verksamheters positiva utveckling. 
Detaljhandeln utvecklas i ett rasande tempo och vi utmanar oss själva och våra kunder varje dag och ser till att ligga i framkant så att vi kan utbilda för framtidens detaljhandel.

Vi ser oss som en naturlig samarbetspartner till alla som vill vara med och driva och jobba i ”The New Retail”. Vår drivkraft och motivation är att inspirera och utveckla människor, verksamheter och handelsplatser så att vi tillsammans skapar en WOW-känsla.

Vi levererar behovsanpassade uppdrag med tydligt fokus på personlig utveckling, ökad försäljning och ökad lönsamhet. Vi erbjuder såväl längre utvecklingsprojekt som korta inspirationsseminarium. Vi möter och utvecklar dig utifrån dina behov och där du befinner dig. Tillsammans stärker vi dina styrkor och skapa nya möjligheter utifrån de utmaningar vi möter.

​​​​​​​Varje individ, varje verksamhet och varje plats har sina styrkor och utmaningar och vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för att du, dina kollegor, din verksamhet och din plats ska vara attraktiv och efterfrågad. Våra kunder är allt från detaljhandlare, köpcentrum, stadskärnor, handelsutvecklare och kommuner.
​​​​​​​Vi arbetar aktivt för levande stadskärnor med lönsamma verksamheter och attraktiva upplevelser där människor vill vistas och mötas.

Än en gång varmt välkommen till CaPiCa,
Camilla, Pia och Camilla

Kontakta oss


CaPiCa Retail & Develop AB
Nissabogatan 7
302 24 Halmstad

info@capicaretail.se